Onze referenties

Hier vindt je onze referenties.

Referenties

Caroline de Graaff

7 september genoten van een heerlijke BBQ Boottocht door Haarlem met zakelijke klanten. Volledig verzorgd door De Waterkoets en BBQcompleetverzorgd, geheel aangepast naar onze wensen. Zeker voor herhaling vatbaar, iedereen was enthousiast en heeft genoten. Een echte aanrader!

Paula de Boer

De BBQ welke georganiseerd werd tijdens de MoDodag (moeder-dochterdag) van het Amsterdamse Dispuut @NIKH van de Studentenvereniging Lanx was voortreffelijk georganiseerd op een Pop Up plekje langs het Amsterdamse IJ.

Pammeke van der Velden

De BBQ was perfect verzorgd! Voor zowel de vega's als de mensen met allergie├źn! Iedereen was razend enthousiast!

Ian Reemer

Fantastisch super kwaliteit en zeer creatief 

Pauline Plantje

Afgelopen weekend hebben wij een feestje gegeven en BBQ compleet verzorgd ingehuurd. Wij wilden van ons eigen feest kunnen genieten en zij doen hun naam eer aan! Het was inderdaad compleet verzorgd, tot in de puntjes. Heerlijk eten, uitstekende kwaliteit vlees en vis, met liefde en vakmanschap bereid. Zeer vriendelijk en zonder teveel op de voorgrond te treden. Zij nemen alle vuile vaat weer mee, Kortom super! Ook van onze gasten achteraf veel complimenten gekregen over het eten. Dus twijfel je nog? Ik zeg doen!