WAT DOET BBQCOMPLEETVERZORGD.NL?

Wilt u een luxe BBQ organiseren met alles erop en eraan , maar er geen werk van hebben. BBQcompleetverzorgd.nl is geroutineerd en gespecialiseerd in het verzorgen van uw BBQ op locatie. Van tuinfeestjes tot een bedrijfsfeest. BBQcompleetverzorgd.nl is uniek in het verzorgen van een BBQ'S

Heeft u een eigen bedrijfsruimte beschikbaar om een jubileum, receptie of bedrijfsfeest te organiseren? Of een tuin om uw feest met vrienden, kennissen of familie te vieren? Wij helpen u graag met de voorbereiding en natuurlijk met de BBQ catering. Een deel van de voorbereiding wordt van te voren gedaan en de kok(s) arriveert ruim op tijd om de BBQ op te bouwen en het vuur aan te steken. 

Na afloop wordt alles afgebouwd en opgeruimd. BBQcompleetverzorgd.nl zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw BBQ. Naast de kok(s) kunnen wij ook zorgen voor de drank om al uw gasten te voorzien van drankjes bij de BBQ, maar ook aardewerk, servies, glaswerk, bestek, etc en de aankleding zoals statafels, Duitse biertafels, tenten, parasols etc. is Geen probleem!


Onze kracht is dat wij alles uit handen kunnen nemen om uw BBQ tot een succes te kunnen maken. Wat u ook viert, zo kunt u zelf ook genieten van uw eigen feest. U zorgt voor de locatie en wij zorgen voor de rest, dat is waar wij goed in zijn ! Wij verzorgen, ontzorgen en bezorgen.

Afhankelijk van de locatie en het aantal personen bereiden wij de lekkerste BBQ gerechten op de daarvoor juiste BBQ. We beschikken namelijk over een fantastische smoker van 3 meter lang, schaal BBQ met open vuur en een wigwam BBQ. Voor elke opdracht hebben wij de juist BBQ in huis. Doordat wij grillen en roken op echt hout proef je de vakmanschap en passie met een rokerige BBQ smaak.

De perfecte BBQ kenmerkt zich door haar typische geur van vuur, ouderwetse gezelligheid en het lekkere eten.

In de winter BBQ-en we door !

Niets is zo gezellig als een winter BBQ met collega's, vrienden aan een glas gl├╝hwein, warme chocomelk genietend van heerlijke winterse gerechten met een mooi stuk vlees. De WinterBBQ kan aangekleed worden met vuurkorven, warme dekens en gezellige sfeerverlichting. Denk hierbij ook eens aan een kerstfeest, eindejaarsborrel of een nieuwjaarsborrel. Hoeveel gasten u ook uitnodigt en wat voor budget u ook heeft, voor iedereen maken wij het graag geheel passend op maat.

Wij hebben diverse BBQ pakketten incl. heerlijke salades en diverse broodsoorten die met zorg zijn samengesteld maar heeft u liever iets anders ? Bespreek uw wensen met ons, wij denken graag met u mee.